Useimmin kysytyt kysymykset

UKK

Etkö löytänyt vastausta alta?

YLEISET

RevitaLash® Cosmeticsin perusti vuonna 2006 maineikas silmälääkäri, tohtori Michael Brinkenhoff. Hän kehitti ripsienhoitoaineen, koska hän halusi auttaa rintasyöpää sairastavaa Gayle-vaimoaan tuntemaan itsensä kauniiksi. Tästä ikonisesta ripsienhoitoaineesta sai alkunsa brändi, joka nykyään sisältää lukuisia naisten luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua korostavia tuotteita. RevitaLash® Cosmetics on ripsien- ja kulmienhoitotuotteiden uranuurtaja ja alan AINOA silmälääkärin kehittämä brändi.

Ei. RevitaLash®-tuotteiden missään valmistusvaiheessa ei käytetä mitään eläinkokeita. RevitaLash®-tuotteet ovat 100% ”cruelty free”.

Kyllä. Molemmat lippulaiva-tuotteemme ovat vegaaniystävällisiä.

Ei. RevitaLash®-tuotteet eivät sisällä parabeeneja.

Olemme tietoisia verkkosivustoista, jotka luvattomasti myyvät RevitaLash® Cosmetics -tuotteilta näyttäviä tuotteita. Modernina Internetin aikakautena huijareiden on entistä helpompaa kopioida logojamme ja sinettejämme pahaa-aavistamattomia kuluttajia petkuttaakseen. Monet kyseisillä sivustoilla myytävät tuotteet ovat avattuja, niistä puuttuu suojamuovi, pakkaukset ovat vaurioituneet (tai pakkausta ei ole lainkaan) ja niistää puuttuu kontrollinumero. Tällaiset tuotteet ovat joko väärennöksiä tai niitä on muunneltu.

Huutokauppasivustot, kuten eBay ja Alibaba, eivät voi taata sivustoillaan myytävien tuotteiden aitoutta, emmekä me pysty sitä tarkistamaan. Ainoa tapa välttää väärennettyjen tai muutoin muunneltujen tuotteiden ostamista verkosta on ostaa tuotteet suoraan revitalash.fi-sivustolta tai hyvämaineiselta jälleenmyyjältä, jonka kanssa olet asioinut aikaisemmin.

Usein hinta kertoo kuluttajalle jo paljon. Mikäli tuote, jonka normaalihintasuositus on 130-150€ myydään reilusti edullisemmin, on syytä olettaa, että kyseessä ei ole aito tuote.

REVITALASH® ADVANCED

RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaine kehitettiin vahvistamaan ja kaunistamaan ripsiä. Huolellisesti suunniteltu koostumus sisältää patentoitua BioPeptin Complex® -ainesosaa, joka hoitaa luonnollisia ripsiä ja tekee niistä näyttävämmän ja tuuheamman näköiset.

Käyttö on helppoa. Levitetään kerran päivässä yksi ohut viiva läpinäkyvää tuotetta suoraan silmäripsiin, lähelle luomen ihoa, ei kuitenkaan iholle. Yksi siveltimenveto riittää. Tuotetta ei tule yliannostella.

Käyttö on helppoa. Levitetään kerran päivässä yksi ohut viiva läpinäkyvää tuotetta suoraan silmäripsiin, lähelle luomen ihoa, ei kuitenkaan iholle. Yksi siveltimenveto riittää. Tuotetta ei tule yliannostella.

Ohjeiden mukaisesti käytettynä RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaineen ei pitäisi joutua silmiin, joten tuotteella ei tulisi olla vaikutuksia silmien fysiologiaan, esimerkiksi silmien väriin (iiris).

Tuotteen käytön lopettaessasi ripsesi palaavat hiljalleen takaisin omaan normaaliin muotoonsa.

Normaalikokoinen 3.5ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 6-9kk. Pienempikokoinen 2.0ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 3-5kk.

RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaineen turvallisuus on varmistettu useilla testeillä, joissa koostumus on todettu turvalliseksi aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille. RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoainetta ei ole testattu lapsilla, joten emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaiden käyttöön.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

Ei. RevitaLash® Advanced on kehitetty ripsiin käytettäväksi tuotteeksi ja RevitaBrow® taas Advanced kulmakarvoille käytettäväksi tuotteeksi. Tuotteiden koostumus ja applikaattori poikkeavat toisistaan.

RevitaLash® on käynyt läpi sekä kliiniset että allergiset tutkimukset, puolueettomissa laboratorioissa, sekä USA:ssa, että Euroopassa. Tuote on silmälääkärin ja kosmetiikan kemistien yhteistyöllä suunnittelema. Tuote on sekä silmälääkärin että ihotautilääkärin tarkastama ja tuote on todettu kaikin puolin turvalliseksi käyttää.

Tuotteidemme turvallisuus on osoitettu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaine on näissä tutkimuksissa todettu turvalliseksi aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille. Riippumaton silmälääkäri on tieteellisen kirjallisuuden ja kliinisen kokemuksen perusteella arvioinut, että RevitaLash® Advanced -tuotteita voidaan turvallisesti käyttää raskauden, imetyksen tai kemoterapian aikana. Mikäli olet raskaana tai saat lääkehoitoa ja olet huolissasi minkä hyvänsä tuotteen käytöstä, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

AQUABLUR™

AQUABLUR™ on kevyt silmänympärysgeeli, joka kosteuttaa ja silottaa herkkää silmänympärysihoa, hälventää ihon pieniä virheitä ja luo täydellisen pohjan meikille.

AQUABLUR™-silmänympärysgeelin pohjakoostumuksessa veteen on yhdistetty silikonia, joka tekee tuotteesta helposti levittyvän.  AQUABLURin™ vaikuttavuus syntyy monen ainesosan yhdistelmästä.  Silmänympärysgeelin ainesosat auttavat kosteuttamaan ihoa, mikä tekee ihosta täyteläisemmän ja heleämmän näköisen ja häivyttää ihon pikku virheitä. Tuote valmistelee ihoa meikkiä varten eri tavoin kuin meikinpohjustusaine, joka hälventää epätasaisuuksia suuren silikonimäärän tai valoa heijastavien ainesosien avulla.

AQUABLUR™-silmänympärysgeelin ainesosat auttavat kosteuttamaan ihoa, mikä tekee ihosta täyteläisemmän ja heleämmän näköisen ja häivyttää ihon pikku virheitä. 

AQUABLUR™ on kehitetty hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Se häivyttää ihon pikku virheitä ja tekee ohuista juonteista vähemmän näkyviä. Syvemmille ja näkyvämmille juonteille ja rypyille suosittelemme AQUABLUR™-silmänympärysgeeliä aamuisin ja anti-aging-silmänympärysvoidetta iltaisin. 

Kyllä. AQUABLUR™ on täysin öljytön tuote, joten se ei vahingoita ripsipidennyksiä.

Kyllä. Monet käyttäjät ovat huomanneet tuotteen auttavan myös silmänalusturvotukseen.

AQUABLURin™ kohdeasiakas on henkilö, jonka silmien ympärille on ilmestynyt ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Kevyt koostumus ja ainesosat on suunniteltu kosteuttamaan ihoa ja hälventämään ohuita juonteita, ei niinkään syvempiä ja näkyvämpiä juonteita.