Useimmin kysytyt kysymykset

UKK

Etkö löytänyt vastausta alta?

REVITALASH® COSMETICS

RevitaLash® Cosmeticsin perusti vuonna 2006 maineikas silmälääkäri, tohtori Michael Brinkenhoff. Hän kehitti ripsienhoitoaineen, koska hän halusi auttaa rintasyöpää sairastavaa Gayle-vaimoaan tuntemaan itsensä kauniiksi. Tästä ikonisesta ripsienhoitoaineesta sai alkunsa brändi, joka nykyään sisältää lukuisia naisten luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua korostavia tuotteita. RevitaLash® Cosmetics on ripsien- ja kulmienhoitotuotteiden uranuurtaja ja alan AINOA silmälääkärin kehittämä brändi.

Ei. RevitaLash®-tuotteiden missään valmistusvaiheessa ei käytetä mitään eläinkokeita. RevitaLash®-tuotteet ovat 100% ”cruelty free”.

Kyllä. Molemmat lippulaiva-tuotteemme ovat vegaaniystävällisiä.

Ei. RevitaLash® -tuotteet eivät sisällä parabeeneja.

Olemme tietoisia verkkosivustoista, jotka luvattomasti myyvät RevitaLash® Cosmetics -tuotteilta näyttäviä tuotteita. Epäluotettavat sivustot ovat lueteltuina täällä.

Modernina Internetin aikakautena huijareiden on entistä helpompaa kopioida logojamme ja sinettejämme pahaa-aavistamattomia kuluttajia petkuttaakseen. Monet kyseisillä sivustoilla myytävät tuotteet ovat avattuja, niistä puuttuu suojamuovi, pakkaukset ovat vaurioituneet (tai pakkausta ei ole lainkaan) ja niistää puuttuu kontrollinumero. Tällaiset tuotteet ovat joko väärennöksiä tai niitä on muunneltu.

Huutokauppasivustot, kuten eBay ja Alibaba, eivät voi taata sivustoillaan myytävien tuotteiden aitoutta, emmekä me pysty sitä tarkistamaan. Ainoa tapa välttää väärennettyjen tai muutoin muunneltujen tuotteiden ostamista verkosta on ostaa tuotteet suoraan revitalash.fi-sivustolta tai hyvämaineiselta jälleenmyyjältä, jonka kanssa olet asioinut aikaisemmin.

Usein hinta kertoo kuluttajalle jo paljon. Mikäli tuote, jonka normaalihintasuositus on 130-150€ myydään reilusti edullisemmin, on syytä olettaa, että kyseessä ei ole aito tuote.

REVITALASH® ADVANCED

RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaine kehitettiin vahvistamaan ja kaunistamaan ripsiä. Huolellisesti suunniteltu koostumus sisältää patentoitua BioPeptin Complex® -ainesosaa, joka hoitaa luonnollisia ripsiä ja tekee niistä näyttävämmän ja tuuheamman näköiset.

Käyttö on helppoa. Levitetään kerran päivässä yksi ohut viiva läpinäkyvää tuotetta suoraan silmäripsiin, silmäripsien päälle, lähelle luomen ihoa, ei kuitenkaan iholle. Yksi siveltimenveto riittää. Tuotetta ei tule yliannostella.
Kuvallisen käyttöohjeen löydät täältä ja aina myös tuotepakkauksen sisältä.

Tuotetta levitetään kerran päivässä yksi ohut viiva  suoraan silmäripsiin, silmäripsien päälle, lähelle luomen ihoa, ei kuitenkaan iholle. Yksi siveltimenveto riittää. Tuotetta ei tule yliannostella.
Kuvallisen käyttöohjeen löydät täältä ja aina myös tuotepakkauksen sisältä.

Normaalikokoinen 3.5ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 6-9kk. Pienempikokoinen 2.0ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 3-5kk.

RevitaLash® on käynyt läpi sekä kliiniset että allergiset tutkimukset, puolueettomissa laboratorioissa, sekä USA:ssa, että Euroopassa. Tuote on silmälääkärin ja kosmetiikan kemistien yhteistyöllä suunnittelema. Tuote on sekä silmälääkärin että ihotautilääkärin tarkastama ja tuote on todettu kaikin puolin turvalliseksi käyttää.

Tuotteidemme turvallisuus on osoitettu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaine on näissä tutkimuksissa todettu turvalliseksi aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille. Riippumaton silmälääkäri on tieteellisen kirjallisuuden ja kliinisen kokemuksen perusteella arvioinut, että RevitaLash® Advanced -tuotteita voidaan turvallisesti käyttää raskauden, imetyksen tai kemoterapian aikana. Mikäli olet raskaana tai saat lääkehoitoa ja olet huolissasi minkä hyvänsä tuotteen käytöstä, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Ei, RevitaLash® Aadvanced (tai mikään muu RevitaLash® –tuoteperheen tuotteista) ei sisällä mitään lääkeainetta. RevitaLash® Advanced (ja kaikki muutkin RevitaLash® –tuoteperheen tuotteet) ovat puhtaasti, 100% kosmeettisia tuotteita ja se sisältävät vain kosmeettisia ainesosia. Kaikki RevitaLash® -tuotteiden ainesosat ovat EU:n kosmetiikkalainsäädännön mukaisia aineosia. Kaikki RevitaLash® -tuotteiden sisältämät ainesosat on siis EU:ssa luokiteltu kosmeettisiksi ainesosiksi. Yhtäkään RevitaLash® -tuotteiden sisältämää aineosaa ei ole luokiteltu EU:ssa lääkeaineeksi.

RevitaLash on käynyt läpi sekä kliiniset että allergiset tutkimukset puolueettomissa laboratorioissa, sekä USA:ssa, että Euroopassa. Tuote on silmälääkärin ja kosmetiikan kemistien yhteistyöllä suunnittelema. Tuote on myös sekä silmälääkärin että ihotautilääkärin tarkastama ja se on todettu kaikin puolin turvalliseksi käyttää. Silti, kaikesta tuotekehittelystä ja testauksesta huolimatta, mikä tahansa kosmetiikka voi saada jotkut käyttäjänsä herkistymään tuotteelle/jollekin tuotteen aineosista tai jopa allergisoida joitakin käyttäjiä. RevitaLash kosmetiikkatuotteena ei ole tässä suhteessa mikään poikkeus, vaan tavallisen kosmetiikan tapaan myös RevitaLash-tuotteille voi valitettavasti herkistyä.

Kun otetaan käyttöön uusi kosmetiikkatuote, on täysin luonnollista, että iho reagoi vierasaineeseen joskus voimakkaastikin. Valmistajan ohje tähän on, että tuotteen käyttäjän tulee pidättäytyä käyttämästä tuotetta pari päivää ja koettaa sitten käyttää tuotetta uudelleen, hyvin pienen määrän kerrallaan. Mikäli iho/silmät reagoivat tuotteeseen edelleen, pidetään taas pari päivää taukoa ja kokeillaan käyttää tuotetta uudelleen. Näin jatketaan 1-2 viikkoa, elleivät ärsytysoireet voimistu entisestään. Silmiä/ihoa yritetään siis siedättää näin uudelle ainesosalle (johon se ei ole voinut olla aiemmin kosketuksissa, koska kyseistä ainesosaa ei muista tuotteista löydy). Mikäli iho/silmät oireilevat edelleen tämänkin jälkeen, on syytä lopettaa tuotteen käyttö kokonaan. Tällöin on tyydyttävä toteamaan, että tämä tuote ei valitettavasti sovellu juuri minulle.

Tuotteen käytön lopettaessasi ripsesi palaavat hiljalleen takaisin omaan normaaliin muotoonsa. Aivan kuten minkä tahansa hoitavan tuotteen käytön lopettaessa, hoidettava kohde palautuu takaisin hoitamattomaan tilaan.

Ei. RevitaLash® Advanced on kehitetty ripsiin käytettäväksi tuotteeksi ja RevitaBrow®  Advanced taas kulmakarvoille käytettäväksi tuotteeksi. Tuotteiden koostumus ja applikaattori poikkeavat toisistaan.

Ohjeiden mukaisesti käytettynä RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaineen ei pitäisi joutua silmiin, joten tuotteella ei tulisi olla vaikutuksia silmien fysiologiaan, esimerkiksi silmien väriin (iiris).

RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoaineen turvallisuus on varmistettu useilla testeillä, joissa koostumus on todettu turvalliseksi aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille. RevitaLash® Advanced -ripsienhoitoainetta ei ole testattu lapsilla, joten emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaiden käyttöön.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

RevitaLash® Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennysten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash® Advancedia voivat käyttää myös miehet.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen