Tuoteväärennökset

TUOTEVÄÄRENNÖKSET

TUOTE- VÄÄRENNÖKSET

Väärennetyt tuotteet ja niitä myyvät verkkosivut – ole valppaana!
Me Athena Cosmeticsilla ja Fenix Beautyllä olemme sitoutuneet pysäyttämään väärennettyjen ja laittomasti kaupattavien RevitaLash® Cosmetics -tuotteiden myynnin. Ensisijaisena tavoitteenamme on aina ollut ja tulee aina olemaan asiakkaidemme turvallisuus ja lakien noudattaminen. Asiakkaiden turvallisuus ja tyytyväisyys ovat hyvän tuotekokemuksen ja menestyksekkään liiketoiminnan keskeisiä edellytyksiä, ja siksi suhtaudumme hyvin vakavasti muunneltujen/väärennettyjen tuotteiden tai jäljitelmien myyntiin ja teemme aktiivisesti töitä suojellaksemme brändiämme ja tarjoamaamme kuluttajakokemusta maailmanlaajuisesti. 

Osta vastuullisesti
Oman sektorimme johtavana yrityksenä ja brändimme jatkuvasti kasvaessa olemme tietoisia luvattomista verkkosivustoista, jotka myyvät RevitaLash® Cosmetics -tuotteilta näyttäviä tuotteita. Modernina internetin aikakautena huijareiden on entistä helpompaa kopioida pakkauksiamme (kartonkipakkauksia ja tuubeja), tuotteitamme ja logojamme pahaa-aavistamattomia kuluttajia petkuttaakseen. Olemme törmänneet väärennettyihin tuotteisiin, jotka näyttävät hyvin aidoilta.  Kyseisillä verkkosivustoilla myytävillä tuotteilla saattaa olla seuraavia ominaisuuksia: ne ovat avattuja, niistä puuttuu suojamuovi, ne eivät sisällä meidän koostumuksiamme, pakkaukset ovat vaurioituneet tai vanhentuneet (tai pakkausta ei ole lainkaan), niistä puuttuu kontrollinumero, niissä on kirjoitusvirheitä jne. Tällaiset tuotteet ovat joko väärennöksiä tai niitä on muunneltu, ja siksi suosittelemme, että hankit tuotteesi vastuullisesti ja ostat RevitaLash® Cosmetics -tuotteita vain valtuutetuilta RevitaLash® Cosmetics -jälleenmyyjiltä varmistaaksesi oman turvallisuutesi ja saadaksesi vastinetta rahoillesi.

Huutokauppasivustot, kuten eBay, Alibaba ja Aliexpress, eivät voi taata sivustoillaan myytävien tuotteiden aitoutta, emmekä me pysty sitä tarkistamaan. Olemme laatineet maailmanlaajuisen luettelon LUVATTOMISTA sivustoista, joilla myytävien tuotteiden aitoutta emme pysty vahvistamaan tai takaamaan. Löydät luettelon luvattomasti toimivista diilereistä tämän sivun alaosasta.  Huomaa, että luettelo ei ole kattava, ja päivitämme sitä jatkuvasti sitä mukaa kuin tietoomme tulee uusia tapauksia.

Mitä voit itse tehdä?
Ainoa tapa varmistaa tuotteesi turvallisuus ja välttää väärennettyjen tai muutoin muunneltujen tuotteiden ostamista verkosta on ostaa tuotteet suoraan revitalash.fi-sivustolta tai valtuutetulta hyvämaineiselta jälleenmyyjältä (luettelo löytyy täältä) . Vaikka pyrimme jatkuvasti estämään luvattomien verkkosivustojen toimintaa ja väärennettyjen tai muunneltujen tuotteiden myyntiä, myyjät eivät yleensä käytä oikeita nimiään ja muuttavat usein verkkosivustojensa nimiä ja URL-osoitteita jatkaakseen myyntiä uuden identiteetin turvin. Heidän tavoitteensa on hyötyä taloudellisesti huijaamalla pahaa-aavistamattomia kuluttajia.

Epäiletkö, että tuotteesi on väärennös?
Pysy siis valppaana ostaessasi tuotteitamme verkosta. Jos ostat RevitaLash® Cosmetics -tuotteelta näyttävän tuotteen, jota on muunneltu tai joka ei ole alkuperäisessä pakkauksessaan, soita numeroon 050 513 6106 ja kerro meille tiedot ostoksestasi, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin oikeudellisiin toimenpiteisiin myyjää vastaan. Näin voit auttaa meitä taistelussa väärennettyjä tuotteita ja niitä myyviä sivustoja vastaan. Tästä hyötyvät kaikki kuluttajat. 

EPÄLUOTETTAVAT
KANSAINVÄLISET SIVUSTOT

Allbeauty.com
Amazon.es
Amazon.fr
Amazon UK
Bandh-r.org/be-revital.html
Beautytheshop.fr
Bellcosme.com
Bol.com
Brandshop
Carethy.es
Cdon.com
Cocopanda.de
Cocopanda.fi
Coolshop.de
Coolshop.fi
Cosmetic-times.com
Dunstan.dk
Easycosmetic.de
Ebay.fr
Eshopeiffel.cz
Estyl.pl
Eternalskincare.ca
Europarfemy.cz
Groupon.de
Groupon.fr
Groupon.uk
Justmylook.com
Kimibeauty.co.uk
Lazada.sg
Limango.de
Linktr.ee/fourleaf_beauty
Luxplus.fi
Luxplus.nl
Notino.co.uk
Notino.fr
Ottos.ch
Parfumdiscounter
Parfum erie-discounter.de
Perfumesclub.co.uk
Perfumesclub.fr
Perfumetrader.de
Privalia.com
Qoo10.sg
Rakuten.co.jp
Revitalash.stores.jp
Sg.cosme-de.com
Shopee.co.id/richrabbit8
Strawberrynet.com
Superwinkel.nl
Tokopedia.com/marshmallowbty
Tokopedia.com/plazadena
Tokopedia.com/richrabbit
Vinted.fr
Zalando

EPÄLUOTETTAVAT
USA:n SIVUSTOT

Aliexpress.com
Alibaba.com
Allbeauty.com
Boundarywaters.biz
Brushexpress.com
Cosmeticmall.com
Dhgate.com
Ebay.com
Fragrancenet.com
Groupon.com
Hairloss101.com
Laladaisy.com
Mercari.com
Onlinecentershop.com
Overstock.com
Poshmark.com
Ruelala.com
Skincaresolutionsstore.com
Skinmedix.com
Sleekhair.com
Soapsplash.com
Strawberrynet.com
Us.cosme-de.com
Walgreens.com
Walmart.com
Wish.com