Markkinoilla on myynnissä väärennettyjä RevitaLash-tuotteita. Me Athena Cosmeticsilla ja Fenix Beauty Oy:llä olemme sitoutuneet pysäyttämään väärennettyjen ja luvattomasti kaupattavien RevitaLash® Cosmetics -tuotteiden myynnin. Ensisijaisena tavoitteenamme on ja on aina ollut asiakkaidemme turvallisuus ja lainsäädännön noudattaminen. Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat menestyksekkään liiketoimintamme keskeisiä edellytyksiä.

Olemme tietoisia verkkosivustoista, jotka luvattomasti myyvät RevitaLash® Cosmetics -tuotteilta näyttäviä tuotteita. Modernina Internetin aikakautena huijareiden on entistä helpompaa kopioida logojamme ja sinettejämme pahaa-aavistamattomia kuluttajia petkuttaakseen. Monet kyseisillä sivustoilla myytävät tuotteet ovat avattuja, niistä puuttuu suojamuovi, pakkaukset ovat vaurioituneet (tai pakkausta ei ole lainkaan) ja niistää puuttuu kontrollinumero. Tällaiset tuotteet ovat joko väärennöksiä tai niitä on muunneltu.

Huutokauppasivustot, kuten eBay ja Alibaba, eivät voi taata sivustoillaan myytävien tuotteiden aitoutta, emmekä me pysty sitä tarkistamaan. Ainoa tapa välttää väärennettyjen tai muutoin muunneltujen tuotteiden ostamista verkosta on ostaa tuotteet suoraan revitalash.fi-sivustolta tai hyvämaineiselta jälleenmyyjältä, jonka kanssa olet asioinut aikaisemmin.

Vaikka pyrimme jatkuvasti estämään luvattomasti tuotteita myyvien verkkosivustojen toimintaa ja väärennettyjen tuotteiden myyntiä, myyjät eivät yleensä käytä oikeita nimiään ja muuttavat usein verkkosivustojensa nimiä ja URL-osoitteita jatkaakseen myyntiä uuden identiteetin turvin. Asiakkaidemme kannattaa siis pysyä valppaina ostaessaan tuotteitamme verkosta. Jos ostat RevitaLash® Cosmetics -tuotteelta näyttävän tuotteen, jota on muunneltu tai joka ei ole alkuperäisessä pakkauksessaan, lähetä meille tiedot ostoksestasi, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin oikeudellisiin toimenpiteisiin myyjää vastaan. Näin voit auttaa meitä taistelussa väärennettyjä tuotteita ja niitä myyviä sivustoja vastaan. Tästä hyötyvät kaikki.