Tarjous

Total Brow Beauty Kit

75.00 55.00

Total Brow Beauty Kit

RevitaLashin bestseller –kulmakarvojenhoitotuotteet saatavilla nyt kätevänä ja edullisena minikokoisena kokeilusettinä.

 

Setti sisältää:

 • RevitaBrowAdvanced -kulmakarvaseerumi 1,5ml (noin 1 kk käyttö)
 • Hi-Def Tinted Brow Gel –sävytetty kulmakarvageeli 3,0ml
 • Kulmakarvaharja

 

RevitaBrow® Advanced – kulmakarvojen hoitoaine

Luonnollisen kauniit kulmakarvat. RevitaBrow® Advanced on ainutlaatuinen, uraauurtava, suuren suosion saavuttanut, kulmakarvojen hoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja jonka avulla saat kulmakarvasi näyttämään elinvoimaisilta ja valloittavilta. Yksi siveltimenveto RevitaBrow® Advanced -hoitoainetta kerran päivässä riittää hoidoksi.

RevitaBrow® Advanced kestää päivittäisessä käytössä noin 6kk.

 

Vaikutukset:

 • Hoitaa kulmakarvoja ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua.
 • Tekee kulmakarvoista helpommin käsiteltävät ja samettisen pehmeät.
 • Antaa kulmakarvoille suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan.
 • Kaunistaa harvoja tai vaurioituneita kulmakarvoja.
 • Tehokas patentoitu teknologia, peptidit ja kasviuutteet kosteuttavat kulmakarvoja ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset.

 

Tuotteen edut:

 • Ainutlaatuinen vinopäinen applikaattori tekee levityksestä helppoa, nopeaa ja tarkkaa.
 • Helppo ja edullinen tapa tutustua kaikkiin RevitaLash -tuoteperheen kulmakarvoille suunniteltuihin tuotteisiin.

 

Käyttö:

Pese kädet ja kasvot miedolla saippualla ja vedellä. Anna kasvojen ja erityisesti silmänympärysalueen kuivua perusteellisesti ennen tuotteen levittämistä.
1. Levitä tuotetta vinopäisellä applikaattorilla kerran päivässä puhtaisiin ja kuiviin kulmakarvoihin.
2. Levitä muutamin lyhyin vedoin molempiin kulmakarvoihin.

Vain pieni määrä tuotetta riittää kaunistamaan ja vahvistamaan kulmakarvoja.
Anna RevitaBrow® Advanced -hoitotuotteen kuivua ennen kuin levität kasvoille muita ihonhoitotuotteita.

 

 

HI-DEF Tinted Brow Gel – sävytetty kulmakarvageeli

HI-DEF Tinted Brow Gel on kulmat kauniisti sävyttävä mineraalipohjainen kulmakarvageeli.

Vallattomimmatkin kulmat varmasti kesyttävä Hi-DEF Tinted Brow Gel antaa kulmakarvoille uutta ilmettä ja katseelle kauniin kehyksen. Tuotteen ainutlaatuisen koostumuksen avulla ohuet ja harvatkin kulmakarvat saavat taas kauniin luonnollisen muodon. Peptidejä sisältävä Hi-DEF Tinted Brow Gel vahvistaa, hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja kulmien myös kulmien pysyvämmän kauneuden saavuttamiseksi. Tuote on vedenkestävä ja näin se myös kestää kauniina ja tahraamattomana koko päivän. Monivaikutteinen sävytetty kulmakarvageeli, hoitaa ja kaunistaa kulmakarvoja ja antaa niille kauniin muodon.

 

Vaikutukset:

 • Kesyttää vallattomimmatkin kulmakarvat, muotoilee kulmia ja tekee niistä näyttävät.
 • Korostaa luonnollisten kulmakarvojen kauneutta ja täydentää kohtia, joissa kulmakarvat näyttävät harvoilta, ohuilta tai vaurioituneilta.
 • Hoitaa kulmakarvoja ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua.

 

Tuotteen edut:

 • Ainutlaatuisen kaksipäisen applikaattorin toisessa päässä on pehmeä ja tarkka levitysharja ja toisessa muotoiluharja ja -kampa.
 • Puoliläpikuultava mineraalipohjainen sävy sopii yhteen useimpien hiusvärien kanssa. Koostumusta voidaan kerrostaa halutun intensiteetin saavuttamiseksi.
 • Vedenkestävä koostumus pysyy siistinä koko päivän.

 

Käyttö:

Muotoile ja korosta kulmakarvoja kahden helpon askeleen avulla.
1. Irrota muotoiluharjan korkki. Muotoile ja asettele kulmakarvoja kampapuolella lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin ja kulmakarvojen luonnollista kaarta seuraten. Laita korkki takaisin paikalleen.
2. Kierrä ja vedä kulmakarvageelin levitysharja esiin hylsyn alaosasta. Korosta ja muotoile kulmakarvoja haluamallasi tavalla levittämällä sävytettyä geeliä kulmakarvoihin lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin edeten sisänurkasta ulkonurkkaan. Pyyhi varovasti ylimääräinen geeli ihosta tai ohuista karvoista.

Vinkkejä: Levitä toinen kerros geeliä kohtiin, joissa kulmakarvat ovat harvemmat tai ohuemmat, saadaksesi kulmakarvat näyttämään tuuheammilta ja paksummilta. Viimeistele lopputulos muotoiluharjan avulla.

 

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa • Testattu silmälääkärin valvonnassa • Kliinisesti testattu • Hypoallergeeninen • Ei aiheuta ärsytystä

Osasto:

Tuotekuvaus

Tuotteen koko:

RevitaBrow® Advanced 1,5ml.
HI-DEF Tinted Brow Gel 3,0ml

 

Toimitusaika:

Tuotteet toimitetaan 3-14 päivän kuluessa tilauksesta. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi tuotteen saatavuuden takia.

 

Tuotteen säilyvyys:

RevitaBrow® Advanced säilyy avattuna 1 vuoden ja avaamattomana 3 vuotta. RevitaLash -tuotteet eivät vaurioidu pakkasessa, vaan säilyttävät toimintakykynsä 100%:sti ilman lämpötilasta huolimatta. Näin ollen tuotteiden tilaaminen postitse on turvallista, vaikka paketti joutuisikin olemaan ulkopostilaatikossa pitkiä aikoja.

 

RevitaBrow® Advanced:n ainesosaluettelo:

Aqua, serenoa serrulata fruit extract, camellia sinensis leaf extract, panax ginseng root extract, swertia japonica extract, calendula officinalis flower extract, biotin, octapeptide-2, apiqenin, oleanolic acid, biotinyl tripeptide-1, cellulose gum, chlorphenesin, phenoxyethanol, glycerin, sodium chloride, butylene glycol, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, triticum vulgare protein, isopropyl cloprostenate, disodium phosphate, phosphoric acid, pentylene glycol.

Tärkeimmät ainesosat:

BioPeptin Complex™ Biotiini, runsaasti pantenolia sisältävä vihreä tee -uute, peptidit ja patentoitu teknologia auttavat hoitamaan, vahvistamaan ja pehmentämään kulmakarvoja ja suojaamaan niitä katkeilulta ja haurastumiselta.
Swertia Japonica & Panax Ginseng Runsaasti antioksidantteja ja B-vitamiinia sisältävät kasviuutteet auttavat suojaamaan ja
ravitsemaan kulmakarvoja ja antamaan niille uutta elinvoimaa.
Kehäkukka Luonnollinen kosteuttava aine, joka auttaa ylläpitämään kulmakarvojen kosteuspitoisuutta, niin että ne eivät kuivu ja haurastu.

 

HI-DEF Tinted Brow Gel:n ainesosaluettelo:

 

Tärkeimmät ainesosat:

Peptide & Kauran Beetaglukaani Auttavat vahvistamaan, hoitamaan ja kaunistamaan kulmakarvoja.
Mineraalivärigeeli Tahraamaton luonnollinen mineraalivärigeeli täydentää ohuita, harvoja kulmakarvoja.
Soft-Flex-Polymeerit Joustava polymeeriteknologia auttaa pitämään kurittomat kulmakarvat paikoillaan.