Volume Enhancing Foam – hoitovaahto oheneville hiuksille

155.00

Volume Enhancing Foam on hoitovaahto oheneville hiuksille.

NYT UUSITTU KOOSTUMUS, ISOMPI KOKO JA UUSITTU PAKKAUS!

Volume Enhancing Foam elvyttää, vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksiasi. Tuote auttaa saamaan hienot ja ohuet hiuksesi näyttämään taas eloisilta ja voimakkailta. Volume Enhancing Foam on suunniteltu yksinomaan parantamaan ohuiden ja hentojen hiusten ulkonäköä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

Tuotteen kuvaus: Uraauurtava hiuksia tuuheuttava hoitovaahto ohuiden ja ohenevien hiusten tarpeisiin. Sopii sekä miehille että naisille.

Vaikutukset: Hoitovaahdon innovatiivinen BioPeptin Complex® -teknologian sisältävä koostumus lisää hiusten elinvoimaa ja tuuheutta. Kevyt koostumus antaa hiuksille kiiltoa ja ryhtiä ja lisää niiden joustavuutta, mikä ehkäisee hiusten katkeilua. Koostumus myös hoitaa hiuspohjaa.

 

Käyttöaihe:

 • Ohuet hiukset
 • Ohenevat hiukset
 • Hiukset, jotka ovat vaurioituneet ylikäsittelyn ja/tai kemiallisten tai ympäristön haittatekijöiden vuoksi

 

Käyttö:

VALMISTELE: Jos tarpeen, pese hiukset ja hiuspohja ensin RevitaLash® Cosmeticsin Tuuheuttavalla shampoolla ja hoida sen jälkeen Tuuheuttavalla hoitoaineella.
VAIHE 1: Käytä kerran päivässä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Paina pumppua muutaman kerran, kunnes ylimääräinen ilma on poistunut ja pumpusta alkaa tulla vaahtoa.
VAIHE 2: Jos hiuksesi ovat lyhyet, pumppaa vaahtoa kämmenillesi ja hiero hiuspohjaan ja hiusjuuriin. Jos hiuksesi ovat pitkät, jaa ne osiin ja pumppaa vaahtoa suoraan hiuspohjaan osio kerrallaan.
VAIHE 3: Hiero huolellisesti hiuspohjaan ja hiusjuuriin. Älä käytä liikaa koostumusta. Älä huuhtele. Muotoile hiuksesi haluamaasi tapaan.

 

Tutkimustulokset:
94 % koki hiuksensa terveemmän ja tuuheamman näköisiksi
(8 viikon kuluttajatutkimus, johon osallistui 35 henkilöä.)

 

Palkinnot:
Beauty Launchpad Women’s Thinning Regimen Award (viisinkertainen voittaja)

 

Tuotteen edut:

BioPeptin Complex®: Patentoitu teknologiamme, joka sisältää lipidejä, peptidejä, biotiinia ja pantenolia, auttaa hoitamaan, vahvistamaan ja pehmentämään hiuksia ja suojaamaan niitä katkeilulta ja haurastumiselta.
Ginseng & Swertia japonica: Runsaasti antioksidantteja ja B-vitamiinia sisältävät kasviuutteet auttavat suojaamaan ja elvyttämään hiuksia.
Serenoapalmu: Sisältää runsaasti rasvahappoja ja kasvisteroleja; auttaa hoitamaan hiuksia ja lisäämään niiden kiiltoa.
Aminohapot ja B-vitamiinit: Auttavat vahvistamaan, silottamaan ja hoitamaan hiuksia.

 

Volume Enhancing Foam kestää päivittäisessä käytössä noin 2-3kk, riippuen käyttötavasta.

 

HUOM! RevitaLash -tuotteet eivät vaurioidu pakkasessa, vaan säilyttävät toimintakykynsä 100%:sti ilman lämpötilasta huolimatta. Näin ollen tuotteiden tilaaminen postitse on turvallista, vaikka paketti joutuisikin olemaan ulkopostilaatikossa pitkiä aikoja.

 

Tuotteet toimitetaan 3-14 päivän kuluessa tilauksesta. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi tuotteen saatavuuden takia.

 

 

Osasto:

Tuotekuvaus

Tuotteen muita ominaisuuksia:

 • Ei haalista hiusten väriä
 • Lääkärin kehittämä
 • Testattu ihotautilääkärin valvonnassa
 • Kliinisesti testattu
 • Öljytön
 • Parabeeniton
 • Ftalaatiton
 • Vegaaniystävällinen
 • Cruelty Free
 • Valmistettu USA:ssa

Koko on 55ml.

Ainesosaluettelo: aqua, acrylates copolymer, glycerin, phenoxuethanol, sodium cocyl glutamate, chlorphenesin, polysorbate 20, aminoethyl propanol, disodium EDTA, parfum, biotin, panthenol, dechloro dihudroxy difluoro ethyöcloprostenolamide, panax ginseng extract, ginkgo biloba extract, triticum vulgare germ protein, serenoa serrulata extract, swertia japonica extract, hexyl cinnamal, limonene.