KANSAINVÄLISESTI TUNNUSTETTU, PALJON ARVOSETTUJA KOSMETIIKKA-ALAN PALKONTOJA VOITTANUT, SILMÄLÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ RIPSISEERUMI, YLPEÄNÄ ESITTELEE PATENTOIDUN OMINAISUUTENSA: CURL EFFECT®.

Esittelyssä: The Curl Effect®
by RevitaLash® Advanced.

RevitaLash® Advanced ripsiseerumin patentoitu  koostumus hoitaa ja ravitsee ripsiäsi saaden ne uuden, The Curl Effect® -ominaisuutensa ansiosta taipumaan tehokkaasti, mutta luonnollisesti. Vallankumouksellinen tapa lisätä ripsiesi kaarevuutta markkinoiden palkituimman, myydyimmän ja innovatiivisimman ripsiseerumin avulla.

98% kokivat ripsensä kauniimmiksi*

98% kokivat ripsensa terveemmiksi*

98% kokivat ripsensä voimakkaammiksi*

*Kuuden viikon aika toteutettu 63 käyttäjästä koostunut kuluttajatutkimus.

”Ylpeänä esittelyssä The Curl Effect®, vallankumouksellinen tapa lisätä luonnollista kaarevuutta ja taipuisuutta ripsiisi, vain yhdellä siveltimenvedolla meidän lukuisilla tunnustuksilla palkittua, maailman myydyintä ja  markkinoiden johtavaa ripsiseerumia. ”

RevitaLash® Advanced tunnetaan maailmanlaajuisesti ripsien hoitamisen salaisena aseena. Tuote parantaa ripsiesi ulkonäköä, tehden ripsistä voimakkaammat, terveemmät, säihkyvämmät ja kauniimmat. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että uudistetun BioPeptin Complex® –ainesosan ansiosta RevitaLash® Advanced nyt myös parantaa ripsiesi kaarevuutta ja taipuisuutta. Patentoimamme BioPeptin Complex® on kehittelemämme raaka-aineiden yhdistelmä, joka ravitsee ripsiäsi antaen niille näyttävän ulkonäön lisäksi nyt myös luonnollista kaarevuutta.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen