RevitaLash – tarina

TARINAMME

RAKKAUDEN INSPIROIMA.
TIETEEN TUKEMA.

Katso video

LAHJA, JOKA SYNTYI RAKKAUDESTA

”Vuonna 2006 yrityksemme lanseerasi ensimmäisen tuotteensa: ainutlaatuisen ripsienhoitoaineen, joka luotiin erästä hyvin erityislaatuista naista ajatellen. RevitaLash® Cosmeticsia ei olisi olemassa ilman rakasta vaimoani Gayleä ja minun haluani auttaa häntä tuntemaan itsensä kauniiksi hänen taistellessaan urheasti rintasyöpää vastaan. Rakkauden inspiroiman alkuperäisen tuotteemme lisäksi olemme luoneet kokonaisen sarjan tuotteita, jotka korostavat jokaisen naisen luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua.

Nyt RevitaLash® Cosmetics on jo 13 vuoden ajan ollut edelläkävijänä ripsienkaunistamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajana. Tuotteidemme suosio ja yrityksemme kasvu ovat olleet vaikuttavia; ensiluokkaisia tuotteitamme myydään nyt ympäri maailmaa – yli 60 maassa.

Hyväntekeväisyys on yrityksellemme tärkeää; tuemme taloudellisesti mm. rintasyöpätutkimusta ja koulutushankkeita. PYSYVÄSTI PINKKI -lupauksellamme Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti. Meidän Pysyvästi Pinkki-lupauksemme takaa, että osuus kaikista RevitaLash-tuotteiden myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpätutkimushankkeisiin. Tämän mahdollistavat uskolliset asiakkaamme ympäri maailman.

Me loimme nämä tuotteet elävöittämään mieltä, kehoa ja sielua. Siitä tulee nimemme – RevitaLash Cosmetics. Toivon, että tuotteemme inspiroivat sinua ja tuovat kauneutta elämääsi. Haluan henkilökohtaisesti toivottaa sinut tervetulleeksi tuoteperheemme pariin.”

Ystävällisin terveisin,

ENEMMÄN KUIN KAUNEUSBRÄNDI

Tarinamme alkoi vuonna 2006 yhdestä tuotteesta, jonka lääkäri loi auttaakseen rakasta vaimoaan tuntemaan olonsa kauniiksi, hänen taistelussaan rintasyöpää vastaan. Nykyään RevitaLash® Cosmetics on jo kokonainen tuoteperhe, joka on suunniteltu parantamaan ripsien, kulmakarvojen ja hiusten terveyttä ja niiden luonnollista kauneutta.

Lue lisää Eternally Pink® -lupauksestamme täältä.

RAKKAUDELLA JA HYVÄNTEKEVÄISYYDELLÄ
MEIDÄN KASVUMME JATKUU

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen