PRESS

AS SEEN IN

ALLURE

Meidän piti ihan laskea, kuinka monta kertaa peräkkäin RevitaBrow Advanced -kulmakarvojen hoitotuote on napannut palkinnon (vinkki: se on monta). Hoitavat peptidit vahvistavat kulmakarvoja, korjaavat syntyneitä vaurioita ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta.

SHAPE

Ohuen hiustyypin omaavat havaitsivat, että Revitalash Cosmetics Volume Enhancing Foam ”saa hiukset näyttämään runsaammilta”.

INSTYLE

”Aiemmin olin koukussa ripsienpidennyksiin. Tämä vahvistava seerumi oli ratkaisu herkkien ripsieni herättämiseen henkiin ”, sanoo kauneusjohtaja Maya Allen.” Käytin RevitaLashi’ päivittäin, ja tuotteen ravitsevat ainesosat elvyttivät ne.”

ALLURE

”Hoitoaine: kuin ylinypittyjen kulmakarvojen arkkienkeli, RevitaBrow Advanced kulmakarvojen hoitoaine ja seerumi vahvistaa ohuita kulmakarvoja tehokkaiden peptidien avulla, antaen meille toisen (ja kolmannen, ja neljännen) mahdollisuuden upeiden kulmakarvojen saavuttamiseksi.” – Allure 

LNE & SPA

RevitaLash Advanced vei voiton kotiin vuoden 2021 parhaana ripsiseerumina.

DERMASCOPE

”Paranna kulmakarvojesi kuntoa ja kiiltoa, suojaa niitä katkeilemiselta, ja saavuta aina vain terveemmät, kauniimmat kulmakarvat tällä tieteellisesti kehitetyllä, palkitulla, lääkärin kehittämällä koostumuksella.”

INSTYLE

”RevitaLash Advanced ripsien hoitoaine ja seerumi: hoida ripsiäsi tällä biotiini- ja peptidiliuoksella ripsiesi vahvuuden ja kiillon lisäämiseksi. ” – InStyle

MARIE CLAIRE

”Kulmien kesyttäjä: Onko sinulla vallattomat kulmakarvat, joilla tuntuisi olevan on oma elämä? Tämä kulmageeli – napakalla koostumuksellaan ja innovatiivisella harjasuunnittelullaan – saa sinunkin kulmasi kuosiin. ” – Marie Claire

DAYSPA

RevitaLash Advanced ripsienhoitoaine vei ”Ammattilaisten valinta” -palkinnon Paras Ripsiseerumi -sarjassa.

GLAMOUR

”Kultti-suosikkina tunnettu ripsiväri haurastutti ripseni. Ei kiva. Onneksi RevitaLash seerumi palautti ripseni takaisin ja nyt ne ovat paremmat kuin ne alunperin olivatkaan. Siirryin käyttämään myös kulmaseerumia ja sain yhtä hienon tuloksen. Mahtavaa.” – Esa N., 50, Illinois.

DAYSPA

RevitaBrow Advanced kulmakarvojen hoitoaine vei ”Ammattilaisten valinta” -palkinnon Paras Kulmakarvaseerumi -sarjassa.

HEALTH

Jätä pinsetit ja siirry tähän muotoilevaan geeliin, joka pitää kulmakarvat paikoillaan ja hoitaa niitä tehokkaasti. – Tri Henry.

ELLE

Volume Enhancing Foam vei voiton ”Tulevaisuuden Kauneustuotteet” –sarjassa.

COSMOPOLITAN

”Browning -ruskettaminen- on syksyn 2020 kulmakarvatrendi. Tiedämme jo, kuinka aiomme meikata kulmamme ensi syksynä. Intensiiviset ruskean sävyt ja skarpit rajat ovat se juttu!”

BEAUTY LAUNCHPAD

Double-Ended Volume Set vei voiton lukijan valintana ripsivärien sarjassa.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen