RevitaLash Pink Edition

Pinkki
Lupaus

Jokaisesta myydystä Pink -kampanjan tuotteesta lahjoitetaan RevitaLashin valmistumaassa Yhdysvalloissa 2 dollaria* vuotuisen City of Hope -rintasyöpäkonferenssin tukemiseen. Lääkärit ja tutkijat kokoontuvat tuolloin ympäri maailmaa yhdellä yhteisellä tavoitteella: taistellakseen rintasyöpää vastaan ja löytääkseen siihen lopullisen parannuskeinon.

Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti.

*IKUISESTI PINKKI Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti. Meidän Ikuisesti Pinkki- lupauksemme takaa, että osuus kaikista myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpätutkimushankkeisiin. Pink -kampanjan aikaan 1.10.-31.10.2021 lahjoisteaan jokaisesta myydystä Pink -kampanjan tuotteesta 2$ City of Hope Breast Cancer Symposiumin tukemiseen, enintään 50,000$ asti. 

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen