Useimmin kysytyt kysymykset

RevitaLash on maailman ensimmäinen, myydyin, tutkituin ja turvallisin ripsienhoitotuote.

Käyttö on helppoa. Levitetään kerran päivässä yksi ohut viiva läpinäkyvää tuotetta suoraan silmäripsiin, lähelle luomen ihoa, ei kuitenkaan iholle. Yksi siveltimenveto riittää. Tuotetta ei tule yliannostella.

Normaalikokoinen 3.5ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 6-9kk. Pienempikokoinen 2.0ml RevitaLash Advanced kestää käytössä noin 3-5kk.

Tuotteen käytön lopettaessasi ripsesi palaavat hiljalleen takaisin omaan normaaliin muotoonsa.

Koska tuotetta ei ole testattu kaikissa mahdollisissa olosuhteissa, emme suosittele tuotetta käytettävän raskauden tai imetyksen aikana.

Koska tuotetta ei ole testattu kaikissa mahdollisissa olosuhteissa, emme suosittele tuotetta käytettävän, jos olet alle 18-vuotias.

RevitaLash Advanced sopii käytettäväksi alaripsiin, ripsipidennsyten ja tekoripsien kanssa, ennen ripsivärin levitystä, piilolinssien ja kestopigmentointien kanssa. RevitaLash Advancedia voivat käyttää myös miehet. Kulmakarvoille suosittelemme omaa, vartavasten kulmakarvoille tarkoitettua tuotetta, RevitaBrow Advancedia.

RevitaLash Advanced on normaali kosmetiikkatuote ja sen ainesosille voi herkistyä, aivan kuten minkä tahansa muunkin kosmetiikkatuotteen ainesosille voi herkistyä.