Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys

MEIDÄN PINKKI LUPAUKSEMME

RevitaLash® Cosmetics kunnioittaa perustajansa Gayle Brinkenhoffin ja naisten rohkeutta ja voimaa kaikkialla, tukemalla rintasyöpätietoisuutta, tutkimus- ja koulutushankkeita ympäri vuoden, ei vain lokakuussa.

Tämä on Eternally Pink® -lupauksemme.

MEIDÄN PINKKI LUPAUKSEMME

MAAILMANLAAJUISEN FILANTROPIAN VICE PRESIDENT

”RevitaLash Cosmetics on ylpeä käyttäessään vaaleanpunaista nauhaa jokaisessa tuotepakkauksessa, esitteessä ja verkkosivustossa. Minun tehtäväni on kuitenkin varmistaa, että teemme vielä enemmän kuin tämän, vuoden jokaisena päivänä.

RevitaLash Cosmeticsin on syntynyt rintasyövän vastaisen taistelun tuotteena. Meille RevitaLash Cosmeticsilla tuotteiden synnyn idean inspiroineen hankkeen edistäminen, on ollut brändin pääpilari. Kunnioittaaksemme äitini, Gaylen, rohkeutta ja voimaa loimme Eternally Pink -lupauksemme, tukeaksemme rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja -koulutusaloitteita ympäri vuoden.”

– Dariel Sidney, maailmanlaajuisen filantropian Vice President ja Gayle Brinkenhoffin tytär

MAAILMANLAAJUISEN FILANTROPIAN VICE PRESIDENT

NAISTEN VOIMAANNUTTAMINEN

Brändiperintömme ja toisen perustajamme Gaylen kunniaksi RevitaLash® Cosmetics antaa takaisin yhteisölle, josta se syntyi  ja tukee rintasyövän tutkimus- ja koulutushankkeita ympäri vuoden. Uskomme, että naisten voimaannuttaminen on yksi parhaista sijoituksista, joita voimme tehdä perheillemme, yhteisöillemme ja maailmallemme. Jatkona Eternally Pink® -lupauksellemme, Women of Courage -ohjelmamme tuo kaikille naisille mielen ja kehon intohimoa ja kauneutta.

NAISTEN VOIMAANNUTTAMINEN

IHMISLÄHEINEN MATKAMME

Filantropia on aina ollut RevitaLash® Cosmetics -brändin ytimessä. Olemme erittäin ylpeitä perinnöstämme ja kunnioitamme sitä tukemalla jatkuvasti maailmanlaajuista rintasyöpätietoisuutta osana Eternally Pink® -lupaustamme. Se on niin lähellä ja niin rakas koko RevitaLash® Cosmetics -perheelle.

IHMISLÄHEINEN MATKAMME

HYVÄNTEKEVÄISYYS

RevitaLash® Cosmetics on brändi, joka perustuu aviomiehen rakkaudella annettuun lahjaan syöpäsairaalle vaimolleen. Tämän vuoksi tiedämme ja ymmärrämme mahdollisuutemme vaikuttaa positiivisesti toisten elämään. Eternally Pink® -lupauksemme antaa meille mahdollisuuden lahjoittaa rahaa ja tuotteita tarjoamalla tukeamme 365 päivää vuodessa, sekä helpottaaksemme vaikeasta syöpädiagnoosista kärsivien oloa että lopulta, auttaaksemme tutkimuksen keinoin tiedettä löytämään parannuskeinon.

HYVÄNTEKEVÄISYYS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa nyt RevitaLash Suomi uutiskirje, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Tutustu Tietosuojaselosteeseen